Novinky

Zvěřinové menu

21.11.-28.11.2017   PŘEDKRM Škvarky z divočáka, s cibulovým chlebem 80 CZK   POLÉVKA | SOUP Houbový krém s ragú ze zvěřiny 100 CZK   HLAVNÍ CHOD Dančí guláš  s bramborovými nočky, sypané pečenými kaštany 260 CZK Grilovaná panenka z divočáka šípková omáčka, perníkový knedlík 370 CZK   DEZERT  Jablečný crumble s vanilkovou zmrzlinou 140 CZK   […]

Více…

Husí hody

9.11. – 12. 11. 2017   Husí foie grass sorbet z manga a hořčice, grilovaná brioška 290 CZK   ~ Husí kaldoun s majoránkovými knedlíčky 95CZK   ~ Svatomartinské husí stehno podávané s bílým a červeným zelím a mateřídouškovým knedlíkem 390 CZK   ~ Domácí bramborové lívance se švestkovo pomerančovým rozvarem a tvarohem 140 CZK   DOPORUČENÉ VÍNO  Pinot […]

Více…

Štědrovečerní večeře

Welcome drink Sklenička sektu   ~ Amuse bouche ~  Tian z domácího nakládaného lososa okurkový tataráček, černý rybíz ~  Krémová rybí polévka s chlebovými krutony  ~ Smažený kapr v bylinkové krustě s variací bramborových salátů a citrónem    nebo     Filované kachní prsíčko s houbovým kubou   nebo   Krůtí saltimbocca s medovou mrkví, růžičkovou kapustou a bramborovou […]

Více…

Silvestrovská večeře

31.12.2017   Terinka z foie grass s brusinkami a brioškou ~  Cappuccino z jeruzalemských artyčoků s šalvějovým olejem  ~ Zprudka pečené mušle sv. Jakuba s citrónovou trávou, celerovým pyré a pancettovým chipsem ~  Tournedos z hovězí svíčkové s francouzskými zapečenými bramborami dauphinoise, dušenou zeleninou, houbovým  duxelles a jus ~  Mangová panna cotta   1290 CZK / os. […]

Více…

Speciality z dýní

DÝNĚ    18. 10. – 2. 11. 2017   Salát s pečenou dýní  červenou řepou s kozí pěnou, vlašskými ořechy a medovým balzamikem   190 CZK   Dýňový krém se zázvorem a pomerančem 90 CZK   Dýňové risotto se šalvějí, fetou, pancetou a dýňovým semínky   270 CZK   Dýňovo skořicová zmrzlina s dýňovým střepem   […]

Více…

Zaujala vás naše restaurace? Zarezervujte si stůl.

Rezervovat