Novinky

RYBY A PLODY MOŘE

10.7. – 24. 7. 2018  Ceviche z tuňáka avokádo, mango, daikon 300 CZK *** Grilovaná makrela nakládaná červená řepa, jarní cibulka 260 CZK *** Tygří krevety černé špagety, miso 290 CZK *** Grilovaná chobotnice sépiová omáčka, choi sum 350 CZK *** Čerstvé ovoce mučenkový sorbet 150 CZK   DOPORUČENÁ VÍNA   150ml | 750ml Chardonnay-Pinot Blanc, […]

Více…

FISH AND SEAFOOD SPECIALS

10.7. – 24. 7. 2018 Tuna Ceviche avocado, mango, daikon 300 CZK *** Chargrilled Mackerel sweet and sour beetroot, spring onion  260 CZK *** Tiger prawns black spaghetti, miso  290 CZK *** Grilled Octopus squid ink sauce, choi sum 350 CZK *** Fresh fruit passion fruit sorbet 150 CZK   RECOMMENDED WINE 15cl | 75cl Chardonnay-Pinot […]

Více…

FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ

12.6. – 22. 6. 2018    Zprudka pečená foie gras armagnac, brioška ***  390 CZK *** Bouillabaisse oioli crostini 360  CZK *** Kohout na víně bramborová kaše 460 CZK *** Hruškový tarte tatin třešňová zmrzlina 145CZK […]

Více…

Chřestové menu

CHŘESTOVÉ MENU  9.5. – 24. 5. 2018   Španělská omeleta z chřestu  chorizo, salsa brava, salátek 200 CZK * Pošírovaný chřest španělská papriková šunka, zastřené vejce, hořčicový dresink  240 CZK *  Pečené krevety beurre noisette, zprudka opečený chřest, ibiškový dresink  380 CZK  * Bazalkovo chřestová zmrzlina 50 CZK * MENU @ 780   DOPORUČENÉ VÍNO  Veltlínské […]

Více…

ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ

COCINA ESPAÑOLA ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ 12.4 – 24.4.   AMUSE BOUCHE Gazpacho   PULPO A LA GALLEGA Chobotnice na galicijský způsob Chobotnice, španělská paprika, grilovaná crostina 260 CZK   COCHINILLO  CONFITADO Pomalu pečený vepřový bůček uzená paprika, mojo verde, černý kořen 350 CZK   FLAN ESPAÑOL Španělský flan coullis z černého rybízu, pannetone crostino s vlašáky 130 […]

Více…

Zaujala vás naše restaurace? Zarezervujte si stůl.

Rezervovat