Novinky

FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ

12.6. – 22. 6. 2018    Zprudka pečená foie gras armagnac, brioška ***  390 CZK *** Bouillabaisse oioli crostini 360  CZK *** Kohout na víně bramborová kaše 460 CZK *** Hruškový tarte tatin třešňová zmrzlina 145CZK […]

Více…

Chřestové menu

CHŘESTOVÉ MENU  9.5. – 24. 5. 2018   Španělská omeleta z chřestu  chorizo, salsa brava, salátek 200 CZK * Pošírovaný chřest španělská papriková šunka, zastřené vejce, hořčicový dresink  240 CZK *  Pečené krevety beurre noisette, zprudka opečený chřest, ibiškový dresink  380 CZK  * Bazalkovo chřestová zmrzlina 50 CZK * MENU @ 780   DOPORUČENÉ VÍNO  Veltlínské […]

Více…

ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ

COCINA ESPAÑOLA ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ 12.4 – 24.4.   AMUSE BOUCHE Gazpacho   PULPO A LA GALLEGA Chobotnice na galicijský způsob Chobotnice, španělská paprika, grilovaná crostina 260 CZK   COCHINILLO  CONFITADO Pomalu pečený vepřový bůček uzená paprika, mojo verde, černý kořen 350 CZK   FLAN ESPAÑOL Španělský flan coullis z černého rybízu, pannetone crostino s vlašáky 130 […]

Více…

VELIKONOČNÍ MENU

29.3. 2018 – 3. 4. 2018   Hráškový krém s pestem z medvědího česneku a pošírovaným křepelčím vejcem 95 CZK  *** Řízek z králičího hřbetu s kofitovaným chřestem, šafránové špecle 270 CZK *** Čokoládový fondant s domácí pistáciovo-mandlovou zmrzlinou 145 CZK   DOPORUČENÉ VÍNO Ryzlink rýnský, 2014, pozdní sběr, Sonberk […]

Více…

RAKOUSKÁ KLASIKA

6.3. – 16. 3. 2018   Taffelspitz Vývar z květové špičky se zeleninou a majoránkovým nokem  160CZK  *  Vídeňský telecí řízek  s vařenými grenaille brambůrkami, citrónem, ančovičkou a malým salátkem 380CZK  * Sacher dort s meruňkami a šlehačkou 160CZK   DOPORUČENÉ VÍNO   Domäne Wachau Grüner Veltliner 2016 Steinfeder Katzensprung 15cl                                        75cl  135CZK                            650CZK   […]

Více…

Zaujala vás naše restaurace? Zarezervujte si stůl.

Rezervovat