Novinky

ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ

COCINA ESPAÑOLA ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ 12.4 – 24.4.   AMUSE BOUCHE Gazpacho   PULPO A LA GALLEGA Chobotnice na galicijský způsob Chobotnice, španělská paprika, grilovaná crostina 260 CZK   COCHINILLO  CONFITADO Pomalu pečený vepřový bůček uzená paprika, mojo verde, černý kořen 350 CZK   FLAN ESPAÑOL Španělský flan coullis z černého rybízu, pannetone crostino s vlašáky 130 […]

Více…

VELIKONOČNÍ MENU

29.3. 2018 – 3. 4. 2018   Hráškový krém s pestem z medvědího česneku a pošírovaným křepelčím vejcem 95 CZK  *** Řízek z králičího hřbetu s kofitovaným chřestem, šafránové špecle 270 CZK *** Čokoládový fondant s domácí pistáciovo-mandlovou zmrzlinou 145 CZK   DOPORUČENÉ VÍNO Ryzlink rýnský, 2014, pozdní sběr, Sonberk […]

Více…

RAKOUSKÁ KLASIKA

6.3. – 16. 3. 2018   Taffelspitz Vývar z květové špičky se zeleninou a majoránkovým nokem  160CZK  *  Vídeňský telecí řízek  s vařenými grenaille brambůrkami, citrónem, ančovičkou a malým salátkem 380CZK  * Sacher dort s meruňkami a šlehačkou 160CZK   DOPORUČENÉ VÍNO   Domäne Wachau Grüner Veltliner 2016 Steinfeder Katzensprung 15cl                                        75cl  135CZK                            650CZK   […]

Více…

VALENTÝNSKÉ MENU

13.2. – 15.2.2018 AMOUSE BOUCHE Ústřice s cocktailovou a mignonette omáčkou  * STUDENÝ PŘEDKRM  Tuňákové carpaccio  s grepem a lístky červené řepy         * POLÉVKA Zeleninový vývar s mořskou řasou, cizrnou, cuketou a rýžovými nudlemi *  INTERMEZZO Mangový sorbet * HLAVNÍ CHOD Pečené svatojakubské mušle s tomatovým tartem, kapary a slávkami *   DEZERT Panna Cotta  s […]

Více…

Zvěřinové menu

21.11.-28.11.2017   PŘEDKRM Škvarky z divočáka, s cibulovým chlebem 80 CZK   POLÉVKA | SOUP Houbový krém s ragú ze zvěřiny 100 CZK   HLAVNÍ CHOD Dančí guláš  s bramborovými nočky, sypané pečenými kaštany 260 CZK Grilovaná panenka z divočáka šípková omáčka, perníkový knedlík 370 CZK   DEZERT  Jablečný crumble s vanilkovou zmrzlinou 140 CZK   […]

Více…

Zaujala vás naše restaurace? Zarezervujte si stůl.

Rezervovat