Menu

Studené předkrmy

Carpaccio z červené řepy
s pěnou z kozího sýra, rukolovým salátkem a vlašskými ořechy
240,-
Lososový gravlax
marinovaný s červenou řepou, podávaný s tzatziki a kaviárem
270,-
Španělský talíř
Jamón Serrano Gran Reserva, Lomo Embuchado a sýr Manchego s olivami a artyčoky
290,-
Foie gras
podávaná s mangem, hořčičným sorbetem a daikonem
300,-

Saláty

Míchaný listový salát
s medovým dresinkem
150,-
Variace listových salátů
s hruškou, vlašskými ořechy a modrým sýrem
170,-
Caesar salát s kuřecím masem
s ančovičkou, parmezánem, krutóny
270,-

Polévky

Kulajda
s bramborami, koprem a pošírovaným vejcem
95,-
Vývar z volské oháňky
se zeleninou
100,-

Teplé předkrmy

Salát z grilované zeleniny
s lokálním kozím sýrem
250,-
Dušené telecí líčko
s karotkovou kaší a mangoldem
270,-

Hlavní chody

Risotto a těstoviny

Ravioloni
plněné špenátem a ricottou, s rajčatovou omáčkou, bazalkou a sýrem
260,-
Risotto
s houbami a sýrem Gran Biraghi
280,-
Spaghetti z černých fazolí
s bazalkovým pestem, grilovanou zeleninou a vyzrálým sýrem
270,-

Ryby

Losos na páře
se zauzenou paprikou, dušenou zeleninou, olivovou tapenádou a vařenými bramborami Grenaille
400,-
Pečený mořský vlk
s caponatou, rajčátky, kapar y a španělskými bramborami
460,-

Maso a drůbež

Pečené kukuřičné kuře
s bramborovou kaší s jarní cibulkou, medovou mrkví a šalvějovým máslem
360,-
Svíčková na smetaně
s karlovarským knedlíkem a brusinkami
400,-
Dančí guláš
se špekovými knedlíky, sypaný pečenými kaštany
380,-
Pomalu pečené selečí kolínko
s celerovou remuládou, kornišony a křenem
390,-
Pečené kachní prsíčko
podávané s houbovým kubou, grilovanou čekankou a sauce bigarade
410,-
Grilovaný steak z hovězí svíčkové
podávaný s gratinovaným bramborem, houbovým duxelle a foie gras
650,-

Dezerty

Výběr domácích zmrzlin
45,-
Krájené čerstvé ovoce
140,-
Šéfkuchařův dezert
145,-
Torija (brioška s vanilkovou zmrzlinou)
140,-
Jablečný crumble
s vanilkovou zmrzlinou
140,-
Trio crème brûlée
pistáciové, kávové a vanilkové pistachios, coffee bean and vanilla
150,-
Čokoládovo-pomerančový tart s pomerančovou zmrzlinou
140,-
Výběr sýrů
krekry, sušené ovoce, hrozny, celerové tyčinky
200,-

Degustační menu - 990 Kč

Amouse bouche
Lososový gravlax
marinovaný s červenou řepou a koprem,podávaný se zakysanou smetanou a kaviárem
Kulajda
s bramborami, koprem a pošírovaným vejcem
Dušené telecí líčko
s karotkovou kaší a mangoldem
Domácí sorbet
Pečený mořský vlk
s caponatou, rajčátky, kapary a španělskými bramborami
Šéfkuchařův dezert
Petit four

Zaujala vás naše restaurace? Zarezervujte si stůl.

Rezervovat