Menu

Studené předkrmy

Španělský talíř
Jamón Serrano Gran Reserva, Lomo Embuchago a Manchego s olivami a artyčoky
290,-

Lososový gralvax
marinovaný s červenou řepou a koprem, se zakysanou smetanou a kaviárem
270,-

Mozzarela di Bufala
rajčatové carpaccio, rukola, balzamikový přeliv
260,-

 

Saláty

Míchaný listový salát
variace křupavých lístků, cherry rajčátek, jemných plátků mrkve a cukety s medovým dresingem
140,-

Caesar salát s kuřecím masem
s ančovičkou, parmezánem, krutóny
260,-

 

Polévky

Polévka z pečených rajčat
s bazalkou a sýrem Gran Moravia
85,-

Vývar z volské oháňky
se zeleninou
90,-

 

Teplé předkrmy

Zprudka pečená kachní játra foie gras
s kořeněným mangem
290,-

Pulpo a la parilla
grilovaná chobotnice v sépiové emulzi
260,-

Gratinovaný kozojedský sýr
podávaný s grilovanou zeleninou a ibiškovou redukcí s chilli
240,-

Hlavní chody

 

Risotto a těstoviny

Spaghetti z černých fazolí
s pestem, zeleninou a sýrem
260,-

Risotto
s vlašskými ořechy a rukolou
250,-

Ravioloni
plněné špenátem a ricottou, s rajčaty, bazalkou a sýrem
240,-

 

Ryby

Grilovaný losos
se salátem a vařenými bramborami Grenaille
390,-

Pečený mořský vlk
se šťouchaným hráškem, španělským bramborem
a mušlemi
440,-

 

Maso a drůbež

Pečená vepřová panenka
s cuketovým ragú a soudkovým bramborem
350,-

Svíčková na smetaně
s karlovarským knedlíkem a brusinkami
400,-

Pečené kukuřičné kuře
s bramborovou kaší s jarní cibulkou, medovou mrkví a šalvějovým máslem
360,-

Pečené kachní prsíčko
se švestkovým pyré, granátovým jablkem, fenylkovým zelím a grilovanou polentou
390,-

Grilovaná jehněčí kýta
s cizrnovým pyré a bylinkovou quinoou
490,-

Vyzrálý Rib Eye Steak
podávaný se zelenými fazolkami, konfitovanými rajčátky a hranolky
600,-

Dezerty

Výběr domácích zmrzlin
45,-

Krájené čerstvé ovoce
130,-

Žemlovka s vanilkovou omáčkou
130,-

Šéfkuchařův dezert
145,-

Torija (brioška s vanilkovou zmrzlinou)
140,-

Mučenkovo malinová pěna s ovocem
140,-

Čokoládovo-pomerančový tart
s pomerančovou zmrzlinou

140,-

Výběr sýrů
krekry, sušené ovoce, hrozny, celerové tyčinky
200,-

 

 Degustační menu

 

Amouse bouche
Lososový gravlax
marinovaný s červenou řepou a koprem, podávaný se zakysanou smetanou a kaviárem
Vývar z volské oháňky
se zeleninou
Zprudka pečená kachní játra foie gras
s brioškou, špenátkem a sultánkami
Pečený mořský vlk
s provensálskou zeleninou, olivovou tapenádou a bazalkovým olejem
Domácí sorbet
Šéfkuchařův dezert
Petit four

 

Cena degustačního menu: 990 Kč
 

Zaujala vás naše restaurace? Zarezervujte si stůl.

Rezervovat