Menu

Studené předkrmy

Carpaccio z červené řepy
s pěnou z kozího sýra, rukolovým salátkem a vlašskými ořechy
240,-

Foie gras
podávaná s mangem, hořčičným sorbetem a daikonem
300,-

Španělský talíř
Jamón Serrano Gran Reserva, Lomo Embuchado a sýr Manchego  s olivami a artyčoky
290,-

 

Saláty

Míchaný listový salát
s medovým dresinkem
150,-

Caesar salát s kuřecím masem
s ančovičkou, parmezánem, krutóny
270,-

 

Polévky

Kulajda
s bramborami, koprem a pošírovaným vejcem
95,-

Vývar z volské oháňky
se zeleninou
100,-

Teplé předkrmy

Salát z grilované zeleniny
s lokálním kozím sýrem  
250,-

Dušené telecí líčko
s karotkovou kaší a mangoldem  270,-

 

Hlavní chody

 

Risotto a těstoviny

Ravioloni   plněné špenátem a ricottou, s rajčatovou omáčkou, bazalkou a sýrem 260,-

Risotto s houbami a sýrem Gran Biraghi 280,-

Spaghetti z černých fazolí 
s bazalkovým pestem, grilovanou zeleninou a vyzrálým sýrem
270,-

Ryby

Losos na páře
se zauzenou paprikou, dušenou zeleninou, olivovou tapenádou a vařenými bramborami Grenaille
400,-

Pečený mořský vlk
s caponatou, rajčátky, kapar y a španělskými bramborami
460,-

Maso a drůbež

Pečené kukuřičné kuře 
s bramborovou kaší s jarní cibulkou,  medovou mrkví a šalvějovým máslem
360,-

Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami 400,-

Dančí guláš
se špekovými knedlíky, sypaný pečenými kaštany
380,-

Pečené kachní prsíčko
podávané s houbovým kubou, 
grilovanou čekankou a sauce bigarade 410,-

Pomalu pečené selečí kolínko     s celerovou remuládou, kornišony a křenem 390,-

Grilovaný steak z hovězí svíčkové
podávaný s gratinovaným bramborem, houbovým duxelle a foie gras
650,-

Dezerty

Výběr domácích zmrzlin 45,-

Krájené čerstvé ovoce 140,-

Trio crème brûlée
pistáciové, kávové a vanilkové pistachios, coffee bean and vanilla
150,-

Šéfkuchařův dezert 145,-

Torija (brioška s vanilkovou zmrzlinou) 140,-

Jablečný crumble
s vanilkovou zmrzlinou 140,-

Čokoládovo-pomerančový tart s pomerančovou zmrzlinou 140,-

Výběr sýrů krekry, sušené ovoce, hrozny, celerové tyčinky 200,-

 

 Degustační menu

 

Amouse bouche
Lososový gravlax
marinovaný s červenou řepou a koprem,podávaný se zakysanou smetanou a kaviárem      
Kulajda
s bramborami, koprem a pošírovaným vejcem
Dušené telecí líčko
s karotkovou kaší a mangoldem 
Domácí sorbet  
 
Pečený mořský vlk
s caponatou, rajčátky, kapary a španělskými bramborami  
Šéfkuchařův dezert
Petit four

 

Cena degustačního menu: 990 Kč
 

Are you interested in our restaurant? Book a table.

Reserve