Přihlaste se k odběru novinek!

Kdo jsme a na čem nám záleží

V Restaurantu Palazzo klademe důraz na každý detail. Poznáte to už při vstupu do restaurace, jejíž interiér vás od prvního pohledu nenechá chladnými - jasně profilovaný design, jehož autorem je španělský designér Paco Entrena, vás dopředu upozorní na to, že nemáme v lásce kompromisy.

Podobně jasno máme i v jídlech a nápojích, které nabízíme. Naše karta je čistá, kombinuje někdy tradiční, jindy nečekané a neobvyklé, ale vždy čerstvé suroviny tak, abyste na talíř dostali vždy to nejlepší, co můžeme vytěžit z lokálních a sezonních produktů.

Už krátký pohled do jídelního lístku napoví, že rádi kombinujeme středomořské vlivy a suroviny s českými prvky. Chcete-li vyzkoušet moderní gastronomii, jste na správné adrese.

Náš šéfkuchař Milan Urbánek načerpal většinu svých zkušeností během deseti let ve Velké Británii. Téměř polovinu z této doby strávil v kuchyni privátního klubu Royal Automobile Club. V jeho restauraci Great gallery, která je na úrovni dvou michelinských hvězdiček, zastával pozici sous-chefa. Ze zkušené si přivezl lásku k experimentu a předsudky nezatížený pohled na českou kuchyni.

Do vinotéky Restaurantu Palazzo vybíráme vína jak od malých a středních moravských vinařů, tak i “velká” vína z jihoevropských vinic. Náš zkušený personál vám poradí, jak vhodně snoubit vína s pokrmy, které jste si vybrali.

Vaše návštěva je naše radost a uděláme maximum pro to, abyste odcházeli spokojení a rozhodnutí k další návštěvě.

 

Gastronomický kalendář Grand restaurant
 

Copyright © 2017, Barceló Brno Palace Hotel